"Agro-Matimpex" Sp. z o.o.
Branża: Owoce, warzywa - przetwórstwo,
"Agro-Matimpex" Sp. z o.o.
59-540 Sokołowiec 124
Kod pocztowy/Poczta: 59-540 Sokołowiec
Miejscowość: Świerzawa
Powiat: złotoryjski
Woj: Dolnośląskie
TEL (75) 7125113
Miejscowości: Złotoryja Świerzawa Wojcieszów Zagrodno Pielgrzymka
Powiat złotoryjski
Województwo Dolnośląskie
Informacje dla miasta Świerzawa
- Praca
- 23.11.2014 - KUP BILET Kabaret Koń Polski
- 23.11.2014 - KUP BILET Kabaret Koń Polski
- 23.11.2014 - KUP BILET Kabaret Koń Polski
- 23.11.2014 - KUP BILET Kabaret Koń Polski
- Zapytanie ofertowe
- OGŁOSZENIE KONSULTACJI
- Poradnik NGO
- Życzenia
- CASTING
- INFORMACJA
- INFORMACJA
- Obwieszczenie
- Zapytanie ofertowe
- Zarząd Powiatu Złotoryjskiego wraz z Dyrektorem Zespołu Opieki Zdrowotnej w Złotoryi
- Nabór do udziału w projekcie
- Zapytanie ofertowe
- Obwieszczenie
- Zapytanie ofertowe
- Zapytanie ofertowe
wszystkie
Informacje dla branży Owoce, warzywa - przetwórstwo
- Międzychód poszerza ofertę
- Polskie przetwory marki Piwniczka Babuni zagościły za oceanem w USA
- Eksport owoców i warzyw na rynki wschodnie nadal może rosnąć
- Firma Constans wprowadza na rynek konfitury
- Analityk BGŻ: Rosyjskie embargo ma też dobre strony
- KSC otwiera sklep firmowy przy zakładzie we Włocławku
- Analityk BGŻ: Spożycie dżemów w Polsce nie wzrasta
- KSC wprowadza na rynek przetwory z Włocławka - pod marką Dworski
- Ponad 90 proc. Polaków robi przetwory na zimę
- Pamapol walczy o wyższą rentowność
- Komornik w spiżarni
- Agros Nova: Innowacje to szansa na rozwój
- Zenon Daniłowski, prezes Makaronów Polskich - przeczytaj wywiad
- Gomar: Rynek dżemów ma spory potencjał rozwoju
- Prezes Horteksu: Możliwości zwiększenia konsumpcji mrożonek w Polsce są ogromne
- Donald Tusk odwiedził zakład przetwórstwa warzyw i owoców
- Rośnie spożycie sosów mokrych w Polsce
- Prezes Bio Food: Chcemy sprzedawać nasze produkty w delikatesach, na stacjach, w przedszkolach i SPA
- Analityk BGŻ: Pierwsza połowa roku może przynieść ożywienie popytu na przetwory owocowo-warzywne
- ZPOW Orzech: Firmy przetwórcze powinny szukać oszczędności na każdym szczeblu